Sanna Laine

Sanna Laine

Fysioterapeutti Sanna Laine

Työskentelen fysioterapeuttina pääasiassa lastenneurologian lähettämien lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä parissa. Fysioterapiakäynnit toteutuvat yleensä yksilöterapiana vastaanotollani, tai vaihtoehtoisesti asiakkaan kotona. Terapia voi toteutua myös koulu- ja päiväkotikäynteinä.
Fysioterapeutin perustutkinnon lisäksi olen suorittanut myös sosionomi(AMK) –tutkinnon, jossa perehdyin syvemmin perhetyöhön ja sen menetelmiin. Lisäksi minulla on Ndt/ Bobath –terapeutti sekä Ndt/ Bobath –vauvaterapeutti koulutus. Nämä antavat hyvät valmiudet neurologisten lasten ja nuorten fysioterapiaan. Lasten fysioterapian kokonaisvaltaista lähestymistapaa täydentää myös psykomotoriikan erikoistumisopinnot, jotka suoritin Metropolia ammattikorkeakoulussa vuonna 2013 (www.psykomotoriikka.org). Psykomotoriikassa tavoitteena on liikunnan avulla tukea kokonaisvaltaisesti ihmisen persoonallisuutta ja terveyttä.

Allasterapia on usein fysioterapian rinnalla yhtenä fysioterapian erityismuotona. Allasterapiaan liittyen olen koulutukseltani uimaopettaja ja erityisuimaopettaja.

Työkokemusta minulle on karttunut yksityisen sektorin lisäksi erilaisilta sopeutumisvalmennuskursseilta, terveyskeskussairaalasta sekä Ruskeasuon erityiskoulusta. Olen työskennellyt myös tuntiopettajana TAO-opetuksessa.

Palvelukielet: Suomi ja englanti. 
I also provide physiotherapy services in english.

Yhteystiedot:
Sanna Laine
Fysioterapeutti, Sosionomi AMK
Ndt/ Bobath -terapeutti
Ndt/ Bobath -vauvaterapeutti
Psykomotoriikkaan erikoistunut fysioterapeutti

puh. 0500 757 759
sanna.laine [at] terapiavoima.fi

Katso yhteystietomme ja ota yhteyttä!